Loading...
Dom| Uvjeti usluge

Uvjeti usluge

 

Dobrodošli na našu web stranicu ("Site"). Pregledajte sljedeće osnovne uvjete koji reguliraju vašu upotrebu i kupnju proizvoda s naše stranice. Imajte na umu da vaše korištenje naše stranice predstavlja vaš pristanak da ćete slijediti i biti vezani ovim uvjetima ("Ugovor"). Ako se ne slažete sa svim ovim uvjetima, nemojte koristiti Stranicu.

 

Općenito

S vremena na vrijeme možemo promijeniti uvjete koji reguliraju vaše korištenje naše stranice. Vaše korištenje našeg web-mjesta nakon bilo koje takve promjene predstavlja vaš pristanak da slijedite i budete vezani uvjetima kako su promijenjeni. S vremena na vrijeme možemo mijenjati, premještati ili brisati dijelove naše stranice ili dodavati na nju.

Možemo, prema vlastitom nahođenju, ograničiti ili otkazati količine kupljene po osobi, po kućanstvu ili po narudžbi. Također možemo zadržati pravo odbijanja bilo koje narudžbe koju nam pošaljete. Ova ograničenja mogu uključivati narudžbe poslane putem ili pod istim korisničkim računom, istom kreditnom karticom i/ili narudžbe koje koriste istu adresu za naplatu i/ili dostavu. U slučaju da promijenimo narudžbu, pokušat ćemo vas obavijestiti putem e-pošte i/ili adrese za naplatu/broja telefona koji ste naveli u trenutku kada je narudžba napravljena. Zadržavamo pravo ograničiti ili zabraniti prodaju trgovcima, preprodavačima ili distributerima.

 

Sadržaj stranice

Osim ako nije drugačije navedeno, svi materijali, uključujući slike, ilustracije, dizajne, ikone, fotografije, videoisječke te pisane i druge materijale koji se pojavljuju kao dio ovog web-mjesta (zajedno, "Sadržaj") u vlasništvu su ili pod licencom web-mjesta. Sadržaj i web mjesto u cjelini zaštićeni su međunarodnim zakonima, uključujući, ali ne ograničavajući se na autorska prava, zaštitni znak, trgovačku odjeću i/ili druge zakone o intelektualnom vlasništvu. Nikakvo pravo, naslov ili interes u bilo kojem od sadržaja ne prenosi se na vas kao rezultat vašeg korištenja Stranice. Stranica pridržava sva prava koja nisu izričito dodijeljena na stranicu i sadržaj.

Sadržaj našeg web-mjesta i web-mjesta u cjelini namijenjeni su isključivo za osobnu, nekomercijalnu (osim za kupnju robe s našeg web-mjesta) korištenje od strane korisnika našeg web-mjesta. Ne smijete koristiti stranicu ili njezin sadržaj za bilo kakvu preprodaju ili komercijalne svrhe. Zabranjeno je bilo kakvo korištenje robota ili sličnih alata za rudarenje podataka, prikupljanje ili izdvajanje, kao i svako prikupljanje popisa proizvoda, opisa ili cijena. Ne smijete reproducirati, objavljivati, prenositi, distribuirati, prikazivati, mijenjati, stvarati radove izvedene iz, prodavati ili sudjelovati u bilo kakvoj prodaji ili iskorištavati na bilo koji način, u cijelosti ili djelomično, bilo koji sadržaj, web-mjesto ili bilo koji povezani softver. Svako neovlašteno korištenje prekida dopuštenje ili licencu koju daje stranica.

 

Komentari korisnika, povratne informacije, razglednice i drugi podnesci

Svi komentari, povratne informacije, razglednice, prijedlozi, ideje i drugi podnesci otkriveni, dostavljeni ili ponuđeni stranici na ili od strane ove stranice ili na drugi način objavljeni, poslani ili ponuđeni u vezi s vašim korištenjem ove stranice (zajedničkim nazivom "Komentari") će biti i ostati vlasništvo stranice. Takvo otkrivanje, podnošenje ili ponuda bilo kojih komentara predstavljat će prijenos na stranicu svih svjetskih prava, naslova i udjela u takvim komentarima, uključujući, ali ne ograničavajući se na, sva autorska prava, privatnost i druga prava intelektualnog vlasništva. Stoga će stranica biti isključivo vlasnik svih takvih komentara i neće biti ni na koji način ograničena u svojoj upotrebi, komercijalnoj ili drugoj, bilo kojih komentara. stranica nije i neće biti nikakva obveza :

* za čuvanje povjerljivih komentara;

* platiti korisniku bilo kakvu naknadu za bilo kakve komentare; * da biste odgovorili na komentare korisnika.

Suglasni ste da nikakvi komentari koje ste poslali na stranicu neće kršiti bilo koje pravo bilo koje treće strane, uključujući, ali ne ograničavajući se na, autorska prava, privatnost i druga prava intelektualnog vlasništva. Nadalje se slažete da nikakvi komentari koje ste poslali na stranicu neće biti ili sadržavati klevetnički ili na bilo koji drugi način nezakonit, uvredljiv ili opscen materijal. Vi ste i ostat ćete isključivo odgovorni za sadržaj komentara koje date.

Suglasni ste da stranica može koristiti i/ili otkriti informacije o vašoj demografiji i korištenju stranice na bilo koji način koji ne otkriva vaš identitet. Sudjelovanjem u natjecanjima, promocijama web-mjesta i/ili traženjem promotivnih informacija ili ažuriranja proizvoda, suglasni ste da web-mjesto može koristiti vaše podatke u marketinške i promotivne svrhe.

 

Komunikacija stranice za vas

Stranica vam može slati elektroničku poštu u svrhu obavještavanja o promjenama ili dodacima na ovoj stranici, o bilo kojem od proizvoda ili usluga stranice ili u druge svrhe koje stranica smatra prikladnima. Slažete se da svi ugovori, obavijesti, objave i druga komunikacija koju vam dostavljamo elektroničkim putem zadovoljavaju sve zakonske uvjete da takva komunikacija bude u pisanom obliku.

 

Boje

Uložili smo sve napore kako bismo što točnije prikazali boje naših proizvoda koji se pojavljuju na stranici. Međutim, budući da stvarne boje koje vidite ovise o vašem monitoru, ne možemo jamčiti da će prikaz bilo koje boje na vašem monitoru biti točan.

 

Veze na druge web stranice i usluge

U mjeri u kojoj ova stranica sadrži poveznice na vanjske usluge i resurse, čiju dostupnost i sadržaj stranica ne kontrolira, sve nedoumice u vezi s bilo kojom takvom uslugom ili resursom, ili bilo kojom vezom na njih, trebaju biti usmjerene na određenu vanjsku uslugu ili resurs. Sukladno tome, potičemo vas da budete svjesni kada napuštate našu stranicu i da pročitate odredbe i uvjete te politiku privatnosti svake druge web stranice koju posjećujete.

 

Zabrane

Ovi Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve naše web stranice, uključujući mikrostranice i mobilne stranice, sve proizvode i usluge koje vam se nude kada posjetite naše web stranice i sve druge značajke online usluga, baze podataka, dodatke, aplikacije, sadržaj, preuzimanja, aplikacije, platforme i alate na kojima se pojavljuju ili su povezani ovi Uvjeti korištenja (zajedničkim nazivom "Usluga"), bez obzira na to kako joj pristupate ili je upotrebljavate, bilo putem računala, mobilnog uređaja ili na drugi način. Zabranjeno vam je sljedeće korištenje ("Zabranjeno korištenje"):

• Kršenje ili pokušaj narušavanja sigurnosti Usluge;

• Mijenjanje ili pokušaj izmjene, uništavanja ili učitavanja bilo kojeg sadržaja na Uslugu;

• Korištenje bilo kojeg uređaja, softvera ili rutine za ometanje ili pokušaj ometanja ispravnog rada Usluge;

• Korištenje ili pokušaj korištenja bilo kojeg mehanizma, softvera, alata, agenta ili drugog uređaja ili mehanizma (osim mehanizama pretraživanja koje nudi stranica ili drugi komercijalno dostupni web-preglednici treće strane) za navigaciju ili pretraživanje Usluge;

• Oponašanje bilo koje druge osobe tijekom korištenja usluge;

• Korištenje usluge za kršenje bilo kojeg lokalnog, državnog, saveznog ili međunarodnog zakona;

• Korištenje usluge za kršenje bilo kojeg prava treće strane, uključujući bilo koje pravo intelektualnog vlasništva ili prava na privatnost;

• Korištenje usluge za uhođenje, uznemiravanje ili nanošenje štete drugoj osobi;

• Korištenje usluge za prikupljanje ili pohranu osobnih podataka o drugim korisnicima bez njihovog pristanka;

• Korištenje usluge na način koji sugerira neovlašteno povezivanje s bilo kojim proizvodom, uslugom ili markom naših davatelja licence;

• Modificiranje, izrada izvedenih radova, rastavljanje, obrnuto kompajliranje ili obrnuti inženjering bilo kojeg dijela Usluge ili pristupanje Usluzi u svrhu izgradnje slične ili konkurentne stranice ili usluge;

• Uvođenje softvera ili automatiziranih agenata ili skripti u Uslugu kako bi se proizveli višestruki računi ili uklonili, strugali ili rudarili podaci iz Usluge;

• Slanje neželjene ili neovlaštene e-pošte, uključujući promocije i/ili oglašavanje bez izričitog prethodnog pisanog odobrenja stranice;

• Korištenje bilo kojeg velikog volumena, automatiziranih ili elektroničkih sredstava, uključujući, bez ograničenja, robote, paukove, skripte ili druge automatske uređaje, za pristup Usluzi ili nadziranje ili kopiranje stranica Usluge ili sadržaja koji se na njima nalazi (osim normalnih aktivnosti komercijalnih dostupne tražilice); ili

• Uokvirivanje stranica usluge, postavljanje skočnih prozora preko stranica ili na bilo koji drugi način utječu na prikaz stranica bez izričitog prethodnog pismenog pristanka stranice.

 

Odricanje od odgovornosti, ograničenje odgovornosti i odšteta

OVA STRANICA I SVI SADRŽAJI, PROIZVODI I USLUGE UKLJUČENE ILI NA DRUGI NAČIN DOSTUPNOSTI PREKO OVE STRANICE PRUŽAJU SE NA OSNOVI "KAKVI JESU" I "KAKO SU DOSTUPNI". STRANICA I NJEGOVA POVEZANA DRUŠTVA NE DAJU NIKAKVA IZJAVA ILI JAMSTVA BILO KOJE VRSTE, IZRIČITA ILI PODRAZUMIJEVANA, U VEZI S RADOM OVE STRANICE ILI SADRŽAJA ILI USLUGA UKLJUČENIH ILI NA DRUGI NAČIN DOSTUPNIH PREKO OVE STRANICE, OSIM AKO NIJE DRUGAČIJE NAVEDENO PISMENO. STRANICA NE JAMČI DA ĆE VAŠA UPOTREBA OVE STRANICE BITI NEPREKIDANA ILI BEZ POGREŠAKA, ILI DA OVA STRANICA ILI NJEZIN POSLUŽITELJ NE SADRŽE VIRUSA ILI DRUGIH ŠTETNIH ELEMENATA. IZRIČITO SE SLAŽETE, VAŠIM KORIŠTENJEM STRANICE, DA KORISTITE OVO STRANICE NA VLASTITU ODGOVORNOST I DA PREUZIMATE POTPUNU ODGOVORNOST ZA SVE TROŠKOVE POVEZANE SA SVIM POTREBNIM SERVISIRANJEM ILI POPRAVCIMA BILO KOJE OPREME KOJU KORISTITE U VEZI S KORIŠTENJEM OVA STRANICA.

U NAJVEĆOJ MJERI DOPUŠTENOJ PRIMJENJIVIM ZAKONOM, MJESTO I NJEGOVE PODRUŽNICE ODRIČU SE SVIH JAMSTAVA, IZRIČITIH ILI POSREDNIH, UKLJUČUJUĆI, ALI NE OGRANIČAVAJUĆI SE NA, PODRAZUMEVANIH JAMSTAVA O PRODAJI I PRIKLADNOSTI ZA ODREĐENU SVRHU. U NAJVEĆOJ MJERI DOPUŠTENOJ PRIMJENJIVIM ZAKONOM, MJESTO I NJEGOVE PODRUŽNICE NEĆE BITI ODGOVORNE ZA ŠTETE, OZLJEDE, ZAHTJEVE ILI ODGOVORNOSTI KOJE PROIZLAZE IZ ILI POVEZANE S VAŠIM KORIŠTENJEM, ILI NEMOGUĆNOSTI KORIŠTENJA OVOG MJESTA, ILI IZ BILO KAKVIH INFORMACIJA, SADRŽAJA, MATERIJALI, PROIZVODI (UKLJUČUJUĆI SOFTVER) ILI USLUGE UKLJUČENE NA, ILI NA DRUGI NAČIN DOSTUPNE PREKO OVE STRANICE, UKLJUČUJUĆI, ALI NE OGRANIČENO NA, IZRAVNI ILI NEIZRAVNI GUBITAK DOBITI ILI GUBITAK POSLOVNE ŠTETE, NEIZRAVNE, SLUČAJNE, KAZNENE I POSLJEDIČNE ŠTETE.I. U NAJVEĆOJ MJERI DOPUŠTENOJ PRIMJENJIVIM ZAKONOM, PRISTAJETE DA STE ODŠTETILI, BRANILI I DRŽALI STRANICU, NJENE PODRUŽNICE, SLUŽBENIKE, DIREKTORE, ZAPOSLENIKE I AGENTE, NEŠTETNIM OD BILO KAKVIH I SVIH ZAHTJEVA, ZAHTJEVA, ODGOVARANJA, TROŠKOVA TREĆIH OSOBA. UKLJUČUJUĆI RAZUMNE ODVJETNIČKE NAKNADE, KOJE PROIZLAZE IZ ILI POVEZANE S VAŠIM ZABRANJENIM KORIŠTENJEM OVE STRANICE, I SVAKOM DRUGOM KRŠENJU OVIH UVJETA KORIŠTENJA OD VAS.
NIŠTA U OVOM ODJELJKU NEMA ZA NAMJERU OGRANIČAVANJA PRAVNIH LIJEKOVA ZA OZLJEDE UVEZANE S PROIZVODOM ILI POVEZANE OZLJEDE KOJE PROIZLAZE IZ BILO KOJIH IZRIČITIH JAMSTAVA NA PROIZVOD.

STRANICA NIJE ODGOVORNA ZA BILO KAKVU KLEVETNIČKO, UPREDLJIVO ILI NEZAKONITO PONAŠANJE BILO KOJEG KORISNIKA. AKO STE NEZADOVOLJNI OVOM MJESTOM ILI BILO KOJIM MATERIJALOM NA MJESTU, ILI BILO KOJIM UVJETIMA KORIŠTENJA MJESTA, VAŠ JEDINI I ISKLJUČIV PRAVNI LIJEK JE DA PRESTANETE KORIŠTITI MJESTO.

 

Odricanje od odgovornosti za netočnost

S vremena na vrijeme na stranici se mogu pojaviti informacije koje sadrže tipografske pogreške, netočnosti ili propuste koji se mogu odnositi na opise proizvoda, cijene i dostupnost. Zadržavamo pravo ispraviti sve pogreške, netočnosti ili propuste te promijeniti ili ažurirati podatke u bilo kojem trenutku bez prethodne najave (uključujući i nakon što pošaljete narudžbu). Ispričavamo se zbog mogućih neugodnosti. Ako niste u potpunosti zadovoljni kupnjom svoje stranice, možete je vratiti.

 

Vaš korisnički račun

Kako biste pristupili nekim značajkama stranice, morat ćete stvoriti račun. Nikada ne smijete koristiti tuđi račun bez dopuštenja. Prilikom izrade računa morate dati točne i potpune podatke. Vi ste isključivo odgovorni za aktivnosti koje se događaju na vašem računu i morate čuvati lozinku za svoj račun. Morate odmah obavijestiti stranicu o svakom kršenju sigurnosti ili neovlaštenom korištenju vašeg računa. Iako stranica neće biti odgovorna za vaše gubitke uzrokovane neovlaštenim korištenjem vašeg računa, vi možete biti odgovorni za gubitke stranice ili drugih zbog takve neovlaštene upotrebe.

 

Raskid

Ovaj Ugovor je na snazi osim ako i dok ga ne raskinete vi ili stranica. Ovaj Ugovor možete raskinuti u bilo kojem trenutku. Stranica također može raskinuti ovaj Ugovor u bilo kojem trenutku i može to učiniti odmah bez prethodne najave, te vam u skladu s tim uskratiti pristup Stranici, ako prema vlastitom nahođenju ne poštujete bilo koji uvjet ili odredbu ovog Ugovora. Nakon bilo kakvog raskida ovog Ugovora od strane vas ili stranice, morate smjesta uništiti sve materijale preuzete ili na drugi način dobivene s ove stranice, kao i sve kopije takvih materijala, bilo da su napravljene prema uvjetima ovog Ugovora ili na drugi način.