Loading...
Dom| Politika privatnosti

Politika privatnosti

 

ŠTO RADIMO S VAŠIM INFORMACIJA?

Kada kupite nešto u našoj trgovini, kao dio procesa kupnje i prodaje, prikupljamo osobne podatke koje nam date kao što su vaše ime, adresa i adresa e-pošte. Kada pregledavate našu trgovinu, također automatski primamo adresu internetskog protokola (IP) vašeg računala kako bismo nam pružili informacije koje nam pomažu da saznamo više o vašem pregledniku i operativnom sustavu. Marketing e-poštom (ako je primjenjivo): Uz vaše dopuštenje, možemo vam slati e-poštu o našoj trgovini, novim proizvodima i drugim ažuriranjima.

 

PRISTANAK

Kako ćete dobiti moj pristanak?

Kada nam date osobne podatke kako bismo dovršili transakciju, potvrdili svoju kreditnu karticu, naručili, dogovorili isporuku ili vratili kupnju, podrazumijevamo da pristajete na to da ih prikupljamo i koristimo samo za taj određeni razlog. Ako tražimo vaše osobne podatke iz sekundarnog razloga, kao što je marketing, ili ćemo vas izravno pitati za vaš izričiti pristanak ili ćemo vam dati priliku da kažete ne.

 

Kako mogu povući svoj pristanak?

Ako se predomislite nakon što se uključite, možete povući svoj pristanak da vas kontaktiramo, za nastavak prikupljanja, korištenja ili otkrivanja vaših podataka, u bilo kojem trenutku, tako da nas kontaktirate ili nam pošaljete poštom.

 

RAZOTKRIVANJE

Vaše osobne podatke možemo otkriti ako to od nas zahtijeva zakon ili ako prekršite naše Uvjete pružanja usluge.

 

Plaćanje:

Svi pristupnici za izravna plaćanja pridržavaju se standarda koje je postavio PCI-DSS kojim upravlja Vijeće za sigurnosne standarde PCI-a, što je zajednički napor marki kao što su Visa, MasterCard, American Express i Discover. PCI-DSS zahtjevi pomažu osigurati sigurno rukovanje informacijama o kreditnoj kartici od strane naše trgovine i njezinih pružatelja usluga.

 

USLUGE TREĆIH STRANA

Općenito, pružatelji usluga treće strane koje mi koristimo prikupljat će, koristiti i otkrivati vaše podatke samo u onoj mjeri u kojoj je potrebno da im se omogući obavljanje usluga koje nam pružaju. Međutim, određeni pružatelji usluga trećih strana, kao što su pristupnici plaćanja i drugi procesori platnih transakcija, imaju vlastita pravila o privatnosti u pogledu informacija koje im moramo dati za vaše transakcije povezane s kupnjom. Za ove pružatelje usluga preporučujemo da pročitate njihova pravila o privatnosti kako biste razumjeli način na koji će ti pružatelji postupati s vašim osobnim podacima.

 

Osobito imajte na umu da se određeni pružatelji mogu nalaziti ili imati objekte koji se nalaze u drugoj jurisdikciji od vaše ili naše. Dakle, ako odlučite nastaviti s transakcijom koja uključuje usluge pružatelja usluga treće strane, vaši podaci mogu podlijegati zakonima jurisdikcije u kojima se taj pružatelj usluga ili njegovi objekti nalaze.

 

Nakon što napustite web-mjesto naše trgovine ili ste preusmjereni na web-mjesto ili aplikaciju treće strane, više niste podložni ovim Pravilima o privatnosti ili Uvjetima pružanja usluge našeg web-mjesta. Kada kliknete na poveznice u našoj trgovini, one vas mogu odvesti s naše stranice. Nismo odgovorni za praksu privatnosti drugih stranica i potičemo vas da pročitate njihove izjave o privatnosti.

 

SIGURNOST

Kako bismo zaštitili vaše osobne podatke, poduzimamo razumne mjere opreza i slijedimo najbolju praksu u industriji kako bismo bili sigurni da se ne izgube na neprikladan način, zlouporabe, pristupa, otkriju, izmijene ili unište. Ako nam dostavite podatke o svojoj kreditnoj kartici, podaci su šifrirani tehnologijom sigurnog sloja utičnica (SSL) i pohranjeni pomoću enkripcije AES-256. Iako nijedna metoda prijenosa putem interneta ili elektroničke pohrane nije 100% sigurna, mi slijedimo sve PCI-DSS zahtjeve i implementiramo dodatne općeprihvaćene industrijske standarde.

 

DOB PRISTANKA

Korištenjem ove stranice izjavljujete da ste punoljetni u svojoj državi ili pokrajini prebivališta ili da ste punoljetni u svojoj državi ili pokrajini prebivališta te ste nam dali svoj pristanak da dopustimo bilo koji od vaše maloljetne uzdržavane osobe da koriste ovu stranicu.

 

PROMJENE OVIH POLITIKA PRIVATNOSTI

Zadržavamo pravo izmjene ove politike privatnosti u bilo kojem trenutku, stoga je molimo da je često pregledavate. Promjene i pojašnjenja stupaju na snagu odmah po objavi na web stranici. Ako napravimo materijalne promjene u ovoj politici, ovdje ćemo vas obavijestiti da je ažurirana, tako da ste svjesni koje podatke prikupljamo, kako ih koristimo i pod kojim okolnostima, ako postoje, koristimo i/ili otkrivamo to. Ako je naša trgovina kupljena ili spojena s drugom tvrtkom, vaši podaci mogu biti preneseni novim vlasnicima kako bismo vam mogli nastaviti prodavati proizvode.

 

PITANJA I KONTAKT PODACI

Ako želite: pristupiti, ispraviti, izmijeniti ili izbrisati bilo koje osobne podatke koje imamo o vama, prijaviti pritužbu ili jednostavno želite više informacija, obratite se našem službeniku za usklađenost s privatnošću.